Inget varmvatten del III

Så är vi då inne på tredje dagen utan ordentligt varmvatten. Först trodde jag att det var ett centralt fel i någon av de undercentraler för fjärrvärme som förser vårt område med energi. Men efter en kontroll av föreningens VVS-ansvarige kunde man konstatera att det var ett lokalt fel hos oss.

Det är på sitt sätt lite oroande. Vi fick en ny värmeväxlare för lite mindre än ett år sedan och vi har inte ändrat något. Så här i efterhand kan vi nog tycka att vi märkt att det blivit svårare och svårare att få fram varmvatten till övervåningen men jag har nog tolkat det snarare som fel på blandaren i badkaret än fel i värmeväxlaren.

Nu har vi i alla fall felanmält och hoppas att leverantören kommer ut så fort som möjligt. det är ganska frustrerande att inte ha varmvatten. Idag fick jag ta med mig rena kläder och duscha på jobbet. Tur att vi både har egen dusch och ett välutrustat gym i huset.

[tags]Villa, radhus, Värme, Fjärrvärme, Vatten, Varmvatten, Samfällighet[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.