Ösmoloppet 2009

Trots duggande regn lyckades vi komma iväg hela familjen, utan något enda surt barn =) Och det kändes förvånansvärt ok att gå upp så tidigt en lördag och ta tåget kvart i nio mot Ösmo där både Emilia och Jesper skulle delta i årets upplaga av Ösmoloppet. För Emilia var det första gången medans Jesper deltog för andra gången. Förra året stod han över på grund av en fotskada men året innan det kom han femma medans kusinen Max vann — som vanligt =).

Samma dag höll man marknad i Ösmo så det var mycket folk trots vädret. Först sprang knatteklassen 500 meter innan det var dags för dom stora som skulle springa 1,5km.

Och visst fick dom åter igen jättebra placeringar. Jesper sprang in på tredje plats hack i häl med kusin Max. Det skilde dem bara ca 8 sekunder åt denna gång. Emilia som sprang sitt första långlopp sprang in som fyra, bara en sekund efter klubbkamraten som blev trea. Helt suveränt.

Efter loppet gjorde vi sällskap till marinan med farmor och farfar och flyttade vår båt till en ny bryggplats innan vi tog bussen hem. Såklart tittade solen fram och det blev allt bättre väder under dagen.

Nästa helg väntar minimaran inne i stan då båda barnen ska springa. Då är streckan 2,5km istället.

[tags]Barn, Fritid, Friidrott, Ösmo, Löpning, Springa, Tävla, Tävling, Minimaran, ÖIF[/tags]

Stockholm County, Sweden

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.