Planering inför Gotska Sandön

gotska-sandon-satelitbildTiden går verkligen fort nu och nu närmar sig vår resa till Gotska Sandön. Och jag tror inte jag överdriver om jag säger att jag var och var annan natt ligger och i tankarna packar ryggsäckarna, kameraväskan och matpåsarna, om och om igen ungefär som när man räknar får. Men detta är så spännande så det är inte ett dugg sövande =)

Igår kväll fick vi barnvakt vilket inte händer allt för ofta TACK JENNY!!! Vi fick en liten stunds andrum och åkte hem och åt middag hos Egge och Karin. Meningen var också att se den sista Arn-filmen Arn – Riket vid vägens slutW samt planera inför resan. Men det blev inte så mycket av med något dera. Dels glömde vi filmen hemma så det fick bli Henrik Schyfferts show om 90-talet istället =)

Och kanske var det lite för tidigt att skissa på inköpslistor och matsedlar för ingen skrev något och inspirationen var svår. Vi behöver få ihop 3 frukostar, 3 luncher och 2 middagar till 4 vuxna och 3 barn och allt ska släpas på. Fördelen är att just den packningen lär vara ganska tom på hemvägen. Och helst bör man planera för risken att bli kvar längre om vädret är för dåligt för båten att lägga till.

Men det vi fick ihop i frukostväg var fil med krossat knäckebröd, kräm i pulverform och Risifrutti.

Sedan börjar problemen, men på lunchlistan står makaroner och köttfärssås på burk samt pulvermos och köttbullar. Den tredje lunchen är ännu obestämd.

Middagsfrågan är desto mer besvärlig. En idé är att i förväg grilla kött som kan ätas med ris och någon sås på burk. Lite pyssligt men fullt möjligt. Middag nummer 2 har jag ingen bra idé om.

Idéer från våra eventuella läsare tas gärna emot! Tänk på att allt ska bäras! Förvisso inte så långt men ändå. Mem helt klart är att jag har lite kvar att ägna mig åt nätterna framöver =) Imorgon är det exakt 4 veckor kvar tills vi ger oss ut på äventyr! Hoppas på strålande väder hela resan ända tills vi ska åka hem så vi blir inblåsta ett extra dygn eller 2!

[tags]Gotska Sandön, Nationalpark, Naturskyddsområde, Gotland, Visby, Fårö, Nynäshamn, Semester, Resa, Resor, Reseprogram, Reseskildring, Reseskildringar, Reseberättelse, Reseberättelser, Båttur, Båt, Båtar, Packa, Packning, Ryggsäck, Ryggsäckar, Mat, Frukost, Filmjölk, Knäckebröd, Risifrutti, Kräm, Lunch, Makaroner, Köttfärssås, Pulvermos, Köttbullar, Nudlar, Middag, Kött, Ris[/tags]

2 reaktioner till “Planering inför Gotska Sandön”

  1. Ahh såklart har vi de klassiska nudlarna på matsedeln, det glömde jag. Det är ju hyfsat lätt och någon sorts föda =)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.