Audio Pro Porto del II

audio-pro-porto-ipod-speakerSäg det underbara som inte är kort? Är det något jaghatar så är det onödigt merarbete och merarbete är det helt klart att packa tillbaka en sak i sin originalförpackning, snyggt och fint, med släta påsar, inget sönderrivet och alla kablar snyggt ihopvikta. Sedan kommer nästa steg, att släpa sig och varan tillbaka till butiken och utan bil är det nästan ingenting som ligger ”på vägen” som man bara ”svänger förbi”.

När jag kom till jobbet i onsdags förra veckan med min nyinköpta Audio Pro Porto som jag tyckte skulle bli så bra i många sammanhang, visade det sig att ett diskantelement skrällde, förmodligen delvist spräckt. Och när jag lät den ladda upp batterierna som skulle räcka i 3–4 timmar, räckte dom först ca 1 timme och efter andra laddningen i 25 sekunder =)!

Men nu är den återköpt och även om det var jävligt jobbigtoch besvärligt måste jag medge att det var ett förstklassiskt och proffsigt bemötande från flickan på ONOFF på Kungsgatan, något jag normalt sett inte förknippar med ONOFF. Nu ska jag surfa runt lite så får vi se vad det blir istället.

[tags]Apple, Ipod, Ipod Video, Ipod Nano, Iphone, MP3, Mp3-spelare, FM-radio, Fm Radio, Radio, Högtalare, Musik, Onoff[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.