Vårens näst sista hjälpmedelsvisning

Idag har jag varit på vårens näst sista hjälpmedelsvisning. Sedan är det bara en kvar innan allt varvar ner för sommaren och det känns ganska skönt.

Dagens visning var för Stockholms Syncentralers all personal gick helt OK. Men att stå och prata konstant i nästan tre timmar är ganska jobbigt. När man packar in i bilen igen för att återvända till kontoret är det som om luften går ur och man hoppas bara att det ska ge något. Denna dag stod vi tillsammans med en av våra kameratillverkare. Tre personer på ganska stor monteryta kändes helt ok.

Nu är det bara en aktivitet kvar fredag och lördag denna veckan. Två långa dagar med mycket dödtid men det ska bli roligt. Jag är lite skeptisk till att spendera mina lediga helger ute på jobb. Sånt är alltid lite svårt att ta igen senare. Särskilt för oss som inte får övertidsersättning utan får ta ut tiden i komptid.

[tags]Arbete, Stockholm, Hjälpmedel, Synskadade, Handikapphjälpmedel, Utställning, Visning, Syncentral, Syncentralen, Stockholms Läns Landsting, SLL[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.