Harman Kardon Go+Play

harman-kardon-goplayNu har jag gjort mitt val av nya iPod-högtalare. Jag fick ju lämna tillbaka mina Audio Pro Porto som var ett trasigt demoexemplar.

Jag fick surfa runt lite för att hitta något jag tyckte verkade bra prestanda och format på. Och Det fick bli denna. Det fanns ett annat alternativ, även det hos Dustine Home som hade fördelen att kunna matas med 12 volt, perfekt för båtbruk men andra nackdelar övervägde.

Denna har en mer moderniserad form av en klassisk bergsprängare och det är precis det jag vill ha. Men ändå liten och kompakt med grymt bra ljud och möjligheter att köra på batterier. Tyvärr är det 18 volts input så det går inte att köra i båten utan någon sorts omvandling.

Alla iPods och iPhone passar till denna som har dockningskontakt. Placeringen är också väldigt smart, ovanpå maskinen under bärhandtaget så ligger den väl skyddad. Fjärrkontroll ingår och har ett eget fack, en öppningsbar lucka på maskinens baksida.

Nu är paketet uthämtat från posten och maskinen är provspelad med gott resultat, jag är 100% nöjd! Ska jag säga att jag saknar något mer förutom möjligheten till 12-voltsmatning så ska det väl i så fall vara FM-radio men det går att leva utan även om det hade gjort maskinen ännu merkomplett och användbar på semestern när man inte orkar välja musik.

Det är alltid lite nervöst tycker jag att köpa saker via internet som man inte vet hur dom ser ut, känslan, kvalliteten etc. Det är en stor nackdel med hur det har blivit på handelsfronten på internet. Nästan ingenting fanns i en ”riktig” butik att klämma och ta på skaer. Men nu blev jag i vart fall nöjd och det är ju alltid något!

[tags]Apple, Ipod, Ipod Video, Ipod Nano, Iphone, MP3, Mp3-spelare, FM-radio, Fm Radio, Radio, Högtalare, Musik, Harman Kardon, Dustin, DustinHome, Dustin Home[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.