Jesper 11 år!

IMG_0281Gud så fort tiden går! Nu är killen 11 år och det är närmare dagen då han blir myndig både för moppe, flickor och för staten än dagen då han föddes =)! Jädrar vad det åskade och regnade morgonen där på Huddinge sjukhus den 1:a juli 1998! Och samma dag som han fyllde 7 fick vi alla hans lillasyster Miranda som en jättefin present. Så denna dag fyller även hon år och blir 4!

Och nu är han 11 år och sitter på en passagerarbåt ut mot Gotska Sandön där vi ska spendera tre dagar. Lillasyster Miranda fyller år hos mormor idag och vi hoppas hon får en trevlig fjärde födelsedag!

Jag funderade lite på hur man skulle kunna göra något kul av firandet istället för att flytta på det. Själv afesten med grill och vänner hölls i söndags hemma hos oss och det var trevligt och då fick han bara presenter av andra men inte av oss. Jag tog istället kontakt med personalen ombord på M/S Gotska Sandön och frågade om de ville hjälpa oss med att fira honom vilket dom såklart gärna gjorde. De fixade en tårta och igår kväll när vi packade inför resan åkte jag ner till Nynäshamn och lämnade hans presenter hos styrman Irene för att vi skulle slippa bära och dölja paketen i vår packning.

Idag på båten bestämde vi lite diskret med besättningen att klockan 10 kunde vara en bra tid att fira och när det blev dags kom kapten själv med presenter och grattulerade och önskade en trevlig födelsedag och hälsade födelsedagsbarnet välkommen upp på bryggan när tårtan var uppäten. Jesper blev blyg men väldigt impad tror jag.

Paketen innehöll ett Sony Playstation PSP med spel, några filmer och en väska. Och när paketen var öppnade och tårtan nästan uppäten gick vi upp på bryggan och fick en lektion i navigationsinstrument och födelsedagsbarnet fick naturligtvis styra fartyget och lärde sig snabbt hur både radar, navigationsinstrument och AIS fungerade.

Födelsedagsfirandet slutade när Sandön växte fram borta i horisonten!

[tags]Födelsedag, Födelsedagskalas, Födelsedagspresent, 11 År, 1998, Gotska Sandön, Barn, Lek, Leka, Sony Psp, PSP, Playstation Portable, Playstation, Spel, Tv-spel, Data-spel, Spelkonsoll, Spelkonsoller[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.