Lilla midnattsloppet 2009

Så var vi då hemkomna från andra upplagan av Lilla Midnattsloppet. I år deltog både Jesper och Emilia i pojkar 11 och flickor 9.

Kvällen började med svalt väder, perfekt för löpning och slutade i duggregn.

Starten gick som vanligt på Ringvägen vid Zinkensdams idrottsplats och målgången var på Hornsgatan. Stämning och mycket folk som vanligt och våra barn var jätteduktiga.

Jesper kom på plats 16/106 med tiden 8:26 och Emilia kom på plats 10/87 med tiden 10:04. Jesper slog sitt eget resultat från förra året, jättebra, och var bara 1:12 efter 1:an!

Vi avslutade kvällen med ett gratis Happy Meal på MC Donalds innan vi tog tåget hem i duggregnet. Det mesta fungerade bra, starterna höll sina tider och allt det där. Dock saknar jag ett system för borttappade barn. Släpper man ut 8–9-åringar i spåret så är det väldigt svårt att hitta varandra i folkhavet i målgången. Jesper väntade på sin syster i målområdet och sedan höll dom ihop. Det tog en halvtimme innan de hittade någon att låna telefon av och kunde ringa oss. Där tycker jag minimaran funkade bättre, där det fanns väl utmärkta mötesplatser. Här släpper man bara ut barnen ur målområdet vind för våg. Det gillade jag inte. Kanske bättre upplägg nästa år?

[tags]Barn, Fritid, Evenemang, Midnattsloppet, Lilla Midnattsloppet, Löpning, Springa, Stockholm, Ringvägen, Zinkensdam, Hornsgatan, Södermalm, Mc Donalds, Mcdonalds, Happy Meal, Augusti[/tags]

Stockholm, Stockholm County, Sweden

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.