Bloggar.se strular del II

I februari i år skrev jag Bloggar.se strular eftersom den inte indexerade min RSS-feed ordentligt. Jag fick då en välförtjänt uppläxning av den som spakar systemet som påpekade att systemet faktiskt inte hade tid att indexera hela min RSS-feed som då innehöll alla våra 5–6 hundra inlägg — vilket man kan förstå =). Den skulle inte ha så mycket annat att göra än att hantera min feed vilket ju är lite orättvist.

Sedan dess har det fungerat bra tills för någon eller några veckor sedan när den slutade fetcha under en tid. Något gick nog sönder. Men när den väl började hämta RSS-feeden igen så verkar den inte tycka om mig längre. Indexerar inte alla mina nyckelord. Nu följer jag sällan riktlinjerna att ha 7 nyckelord vilket jag ju knappast är ensam om, men försöker ofta hålla en hög relevans bland dem åtminstone. Och det har funkat jättebra. Men nu är det något som gör att den inte indexerar ordentligt igen och jag undrar om jag eller något annat är trasigt igen?

Trots att vi ibland av olika skäl bakåtbloggar några dagar så har Bloggar.Se varit tollerant och indexerat nyckelorden, trots att nya inlägg inte alltid varit först i RSS-feeden. Har varit väldigt praktiskt när man vart på semester och liknande.

Jag tycker verkligen om tjänsten som indexerar nyckelord i våra svenska bloggar vilket jag själv använder flitigt när jag söker och det var verkligen ett lyft när jag slutade använda min egen hemmagjorda blogg och gick över till WordPress. Precis allt har blivit enklare!

[tags]Blog, Blogg, Bloggar, Bloggar.se, Nyligen.se, Knuff.se, Nyckelord, Sökord[/tags]

Stockholm County, Sweden

En kommentar till “Bloggar.se strular del II”

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.