Kontoret byggs om del III

Nu börjar det faktiskt likna något. Målaren har just gått och färgen har knappt torkat och det luktar — såklart nymålat i lokalen — vad annars =)?

Nu har vi fått ett riktigt personalrum där man kan stänga om sig och äta och fika i lugn och ro. till och med en fondvägg i hallen som bryter av lite. Ett tack till min fru för den och färgvalet!

Vi har också fått en isolerad låda runt ett väldigt — ljudligt — avloppsrör. En krök som ska förhindra att råttor tar sig upp i systemet. Denna krök har varit ganska otrevlig. men nu är den inbyggt och väl isolerad.

Nu återstår bara golvlisterna. Dom är målade och klara, ska bara spikas upp. Sedan ska elektrikern komma på ett sista besök och skruva upp ny belysning och koppla in nya strömbrytare. Det kommer bli kanon! På måndag tror jag det är dags för ett försök att möblera!

Nästa steg är att bygga en vägg för att dela av vårt kontor. Detta kommer förmodligen ske i oktober då denna serie fortsätter. Så stay tuned!

[tags]Arbete, Jobb, Jobba, Kontor, Kontorslokal, Kontorslokaler, Personalrum, Kök, Hantverkare, Snickare, Bygga, Byggare, Upprustning, Bygga om, Ombyggnad, Ombyggnation, Vägg, Väggar, Inredning[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.