Kontoret byggs om del VI

Idag slogs sista kabelklammern in i väggen, elektrikern kopplade in strömbrytare och de nya väggkontakterna och i och med det är nu renoveringen helt klar! Och det känns så väldigt skönt!

Vi har redan hunnit ha en hel del kundbesök i det nya upplägget och även om målare och elektriker höll på för fullt kändes det som att det var precis såhär jag tänkt mig allt från början och det känns tydligt mycket roligare att både gå till jobbet och vara där och i och med det kommer kreativiteten tillbaka. Och just nu händer det mycket. Förutom alla mässor och visningar som varit och kommer under november månad så har vi sedan två veckor en praktikant, en tjej som förhopningsvis ska få lite fart och ordning. Och om en vecka inviger vi den nya lokalen med kalas, öppet hus och tårta och om allt går bra och blir lyckat, blir det personalmiddag!

[tags]Arbete, Jobb, Jobba, Kontor, Kontorslokal, Kontorslokaler, Personalrum, Kök, Hantverkare, Snickare, Bygga, Byggare, Upprustning, Bygga om, Ombyggnad, Ombyggnation, Vägg, Väggar, Inredning[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.