Punktskriftslördag 2009

PunktskriftsalfabetIdag var det åter dags för hjälpmedelsutställning. Denna gång hos Synskadades Riksförbund i Enskede som arrangerade en ”punktskriftslördag”. Där ställde vi såklart ut en del av våra produkter så som punktdisplayer, punktskriftsprinter, anteckningshjälpmedel och DAISY-spelare för läsning av ljudböcker.

Tyvärr blev det inga bilder från dagens jobb, men det ser väl ungefär ut som det alltid brukar, två bord fullt med grejer =) Idag var det jag och Sabina som höll flaggan högt och det var mycket folk periodvid men vid 15-tiden tunnades folkmängden av och vi började så skaterliga plocka ihop.

Just idag kände jag mig lite kluven inför att jobba helg. Visst är det kul att träffa folk och få visa våra produkter för de som ska använda dom ute i verkligheten och inte bara beställarna, de som betalar. Och det viktigaste är ju at det är de som använder våra produkter ska tycka om dem. Men just idag kände jag mest för att dra täcket över huvudet en stund till när klockan ringde.

Men nu är det slut, utrustningen ska tillbaka till kontoret och sen får man göra helg. Och imorgon ska det bli en lång sovmorgon.

[tags]Arbete, Jobb, Jobba, SRF, Synskadades Riksförbund, Enskede, Synskadaa, Synskadad, Synskadade, Blind, Blinda, Hjälpmedel, Blindskrift, Punktskrift, Braille[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.