”Gud va du e snuskig Madicken” del III

loss_nymf_och_stor_lusSå var det tydligen dags igen för nya löss i familjen! Det var bara en månad sedan sist. Och som av någon outgrundlig förbannelse upptäcks det alltid på en lördag eller söndag när apoteket stängt och man inte kan kasta ut flera hundra på svindyra medel och stå ut med ett dygn i stanken av lusmedel.

Det tråkigaste av allt är att föräldrar verkar skita i information från skolor och dagis att det går löss och så länge inte alla tar tag i det kommer det bara komma tillbaka om och om igen.

Och visst kan jag märka att det kliat i hårbotten ett par dagar men aldrig att det är så påtagligt som när man konstaterat det. Då kliar det näst intill outhärdligt och paniken över att skit kryper i mitt hår utan att just nu kunna göra något åt det!

[tags]Barn, Familj, Skola, Lus, Löss, Hårlöss, Huvudlöss, Lusmedel, Luskam[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.