Ny dator, MacBook Air

Jultomten, dvs jag själv, har varit god mot mig i år och idag hämtade jag ut min MacBook Air. Först råkade jag röra vid en MacBook pro och tänkte att en sån ska jag ge mig själv när jag blir rik och får lust =). Sedan, av en ren tillfällighet när jag skulle köpa ett extra batteri till min iPhone råkade jag röra vid en MacBook Air och då fick jag plötsligt svårt att sova! Titta bara på specifikationerna så förstår man hur jag menar =).

Och det blev den lite dyrare modellen med 128GB SSD-disk Som vanligt i Apples produkter är känslan grym och denna är inget undantag. 4–19mm tjock och i aluminium. Helt tyst och grymt snabb. Efter att jag synkat upp den med MobileMe har jag alla epost-konton, kontakter och kalendrar och med en USB-penna har jag flyttat alla VoiceOver-inställningar från den andra Mac:en.

Nu ska jag leka vidare och lär säkert skriva mer inom kort.

[tags]Datorer, Apple, Macintosh, Mac, Mac Mini, MacBook, Macbook Air, MacOs, OSX, OSX Leopard, Leopard, Snow Leopard, Safari, iTunes, Assistiveware, iVox, VoiceOver, iPhone, iPhone 3GS, Synskada, Synskadad, Synskadade, Blinda, Skärmläsare, Tillgänglighet[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.