Visor på Vinter med Sanna och Fredrik

Äntligen var det dags för konsert igen! Denna gång arrangerade Viskraft konsert på Restaurang Vinter med Fredrik Af Trampe och Sanna Carlstedt. Det var över ett år sedan jag såg Sanna på Snövit, så det var verkligen hög tid.

Först på scen denna kväll var Fredrik Af Trampe som jag sett live ett par tillfällen tidigare. Jag gillade honom redan första gången både för hans mer lekfulla och tramsiga texter och det han presterar som har djup i sig. Denna kväll överträffade han sig själv med en ny låt jag bara MÅSTE få på skiva snart. Tyvärr var hans demoskivor i begränsat antal men jag har efterfrågat ett exemplar.

Sanna var som vanligt kanon på scen. Förutom sin man Daniel Berg på bas, hade hon Rolf Alm med sig på dragspel vilket inte var så dumt. Sanna har ju också en enastående förmåga att kunna skriva både snuskiga och roliga texter och även låtar med vackert, stort allvar vilket gör henne till Sveriges visdrottning nummer 1!

Restaurang vinter var ett litet ställe på Tomtebogatan i Vasastan som rymde ett 40-tal personer. En liten bar och ett fåtal bord för matgäster. Själv fick jag ingen sittplats, utan vi var några som trängdes i trappan till en av utgångarna. Men det gjorde inte så mycket, stämningen blev snabbt personlig och gemytlig.

[tags]Sanna Carlstedt, Fredrik af Trampe, Konsert, Musik, Restaurang Vinter, Restaurang, Vinter, Visor på vinter, Viskraft, Visor, Stockholm, Vasastan, Tomtebogatan[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.