Resa från Göteborg

Nu sitter jag äntligen i bilen på väg hem från centralen. Det har varit en lång dag som började med uppstigning 04.30 och äntligen snart är slut. Tågresan hem gick bra även om jag inte lyckades hålla mig riktigt vaken hela vägen, men jag tror inte det blir några svårigheter att somna ikväll. Och extra trött är jag för att all ledsagarservice idag spårade ur men det får bli ett eget inlägg i mera debattanda.

Trots att jag somnade ifrån kaffe så är X2000 underbart. Snabbt, tyst och bekvämt och jag älskar att resa bort. Men hemresan är i ett slag för sig!

Dagen har varit givande. Lite intern utbildning och marknadsdiskussioner. Nyttigt, bortsett från att det är trevligt att se sina kollegor live då och då. Det händer ju bara ett par tre gånger per år.

Men nu är min resa slut.

[tags]Arbete, Jobb, Jobba, Resa, Tjänsteresa, Internutbildning, Ekonomi, Tåg, SJ, X2000, Sj Prio, Jernhusen, Banverket, Stockholm, Göteborg, Hjälpmedel, Synskada, Synskadad, Synskadade, Blinda, Ledsagning, Tillgänglighet, Funktionshindrad, Funktionshindrade[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.