Resa till Göteborg

Så då var man på resande fot igen. Mil efter mil av räls susar fram under hjulen och jag sitter tillbakalutad i en skön förstaklassfotölj och väntar på frukost. Klockan är runt halv sju på morgonen och jag är på väg till vårt huvudkontor i göteborg över dagen för lite internutbildning, produktgenomgång samt sammanfattning av 2009 års resultat. Då ska det vägas och mätas hur jag presterat under året.

Nu har frukosten serverats och kaffet är urdrucket och jag ska försöka sova sista biten eftersom det blir en lång dag och tåget hem igen går 17.41 eller något sådant.

SJ får ett stort minus i kanten för att man inte klarar av att uppfylla kraven på passagerarservice så idag fick jag ta min kamrat till hjälp för att komma till tåget. Får skriva mer om det senare.

[tags]Arbete, Jobb, Jobba, Resa, Tjänsteresa, Internutbildning, Ekonomi, Tåg, SJ, X2000, Sj Prio, Stockholm, Göteborg, Hjälpmedel, Synskada, Synskadad, Synskadade, Blinda[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.