Sälja huset del IV

Nu ligger vårt hus ute på internet, Mäklarhuset – Objektvisning – Krogtäppan 125, Jordbro!

Sedan vi fotograferade huset för två veckor sedan har det varit ganska lugnt och skönt. vi har börjat packa allt osynligt och gått igenom vad som ska slängas och vad som ska ges bort i form av oanvända kläder etc. Det har såklart genererat en massa skräp i garaget igen så i helgen blir det ett nytt lass till tippen =).

Så ikväll lades vårt hus ut på Hemnet.se och det känns såklart udda att läsa om sitt eget hus och se bilderna! Nästan en lite ”otäck” eller någon sorts nervös känsla jag inte riktigt kan identifiera. Antagligen blev det plötsligt på riktigt och väldigt definitivt och nästan oåterkallerligt!

Samtidigt känns det skönt att det äntligen konkret är igång så att det kan börja hända något. Både jag och Maria är av den sorten, att han man väl bestämt sig för något, kan det lika gärna hända nu genast. Väntan är rent allmänt ett väldigt besvärligt tillstånd.

Den 16:e och 18:e maj är det visningar. Då hoppas vi att det kommer många spekulanter och åtminstone jag är glad att ha en mäklare som sköter allt så att man bara i god tid innan går på en lång promenad =) Det lär säkert kännas nervöst nog ändå.

Här kommer lite fina bilder!

[tags]Hus, Hem, Bostad, villa, Radhus, Bank, Banker, Bolån, Lån, Huslån, Ränta, Räntor, Skatt, Skatter, Reavinst, Mäklare, Mäklarhuset, Husförsäljning, försäljning, Sälja Hus, Sälja Bostad, Hemnet, Hemnet.se, Husvisning, Radon, Radonmätning, Energideklaration[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.