Sälja huset del VIII

Idag hade vi en tredje visning på huset. Resultatet av visningarna från förra veckan var inte tillräckligt så vi får fortsätta lite till. Fördelen nu när det är tätt mellan gångerna är att det inte blir så mycket att städa varje gång och mer och mer onödiga saker blir bortplockat. Och visst känns det lyxigt med ett sovrum bäddat med överkast och piffiga kuddar, något man aldrig annars orkar lägga ner någon större energi på trots att det egentligen inte är så jobbigt =)

Visst kändes det å ena sidan lite surt att vi nu måste fortsätta. Tankar att det inte kommer finnas någon köpare är rätt onödiga men likväl tänker man dem. När man använder sitt sunda förnuft lite så kanske det inte är så konstigt att folk tittar runt när man gör en så stor affär som hus i miljonklasserna ändå är. Det har många gånger fascinerat mig att folk bjuder på och köper hus man egentligen inte vill ha. Visst det är ganska lätt att sälja och en viss värdeökning förekommer ju om man inte belånar sitt hus för hårt och renoverar klokt. Och visst kan man förstå att det inte känns så särskilt stort. man ser aldrig röken av de där miljonerna annat en stund på ens konto och sedan är det bara en avgift som vilken som helst som tickar varje månad. Väldigt få har ju pengarna på riktigt och än färre har skaffat dem genom jobb. Det är ju omöjligt =)

Men just nu känns det åter igen så där skönt att ha en mäklare som styr upp allt. Någon som kan och vet. Själv ehöver man bara städa, piffa och lämna huset inför varje visning och vänta

Nästa visning är på torsdag den 27:e kl18.

[tags]Hus, Hem, Bostad, villa, Radhus, Bank, Banker, Bolån, Lån, Huslån, Ränta, Räntor, Skatt, Skatter, Reavinst, Mäklare, Mäklarhuset, Husförsäljning, försäljning, Sälja Hus, Sälja Bostad, Hemnet, Hemnet.se, Husvisning, Radon, Radonmätning, Energideklaration[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.