Tjänsteresa till Göteborg

Den här veckan blev visst lite hetsig. Jag sitter nu på tåget på väg hem från besök på huvudkontoret i Göteborg och det har varit en givande resa. Jag åkte ner i förväg i onsdags för att i egenskap av ”stationsbefäl” (kontorschef) träffa revisor och chefer och prata om föregående års resultat, budget och strategi inför kommande år. Mestadels behagliga punkter på den dagordningen även om ett förbättrat resultat ger ökade krav framöver. Men jag känner visst hopp inför framtiden.

Min kollega kom ner senare och bland annat hade vi besök av en leverantör från ett företag i tyskland som tillverkar punktskriftsskrivare. Vi hade en liten teknikträning för att kunna åtgärda enklare saker själva. Igår kväll hade vi lite samkväm på en restaurang där maten var lite halvkass. Kvällen avslutade jag och kollegan med pepptalk och strategisnack över en pilsner i hotellbaren innan täcket och kudden lockade för mycket!

Idag var det lite segt trots det mycket sparsamma ölintaget igår. Förmiddagen har vi ägnat åt orderrutiner och efter lunch var vi några som avvek mot stationen.

Nu sitter jag på X2000 på väg mot Stockholm. Vi angör väl om en knapp timme och då måste jag skynda mig fort som attan hem för att byta kläder och väska. Förhoppningsvis har familjen packat klart för det blir inte mer än fem minuter innan det är dags att vända ut igen för att bege oss mot Mälargårdarna och en så kallad ”trivselhelg” med Aktiva Synskadade. Vi är ett helt gäng bekanta som ska dit så det kan nog bli trevligt med snöscooter och bada tunna och lite lugn och ro.

[tags]Arbete, Resa, tjänsteresa, SJ, SJ X2000, X2000, Tåg, Göteborg, Stockholm, Aktiva Synskadade[/tags]

Gothenburg, Västra Götaland County, Sweden

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.