Maria på Youtube

Jag skulle kunna säga att den dagen min fru skaffar en Youtube-kanal, då finns inget som förvånar längre! Men egentligen är det väl sådant man mest säger för att skämta om tjejers oduglighet vilket ju är direkt lögn. Dessutom är jag själv inte ett dugg bättre som skaffade min kanal nästan samma dag. I och för sig har jag haft ett annat Youtube-konto för att kunna lagra mina favoriter men det används inte längre.

Maria är dessutom den här hemma som delvis av naturliga skäl är den som ägnar sig åt fotohanteringen och videoredigeringen. Hade jag själv sett hade det nog varit ett av mina favoritintressen.

Så det handlar nog även i hennes fall om att, om man skaffar en Youtube-kanal ska man ha den till något och komma på vad det är. Och nu har hon det, en egen liten lekstuga även i rörig bild.

Här kan man se vad hon hittills åstadkommit:

Maria Nömell på Youtube

[tags]iMovie, Youtube, Video, Videoredigering, Hemvideo, Hemmavideo, Familjefilm[/tags]

Stockholm County, Sweden

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.