Nya ledarhundsfilmer på Youtube del II

Idag har jag lagt ut två nya klipp på min Youtube-kanal.

Under en rikskurs med Sveriges Ledarhundsförare i maj 2011 var det 10 ledarhundsekipage som under en lunchrast lät sig filmas i hinderbana. Nu finns ytterligare två klipp från det tillfället på Youtube!

Sabina och ledarhunden Leia i hinderbana

Ida och ledarhunden Lana i hinderbana

Fler klipp hittar du på min Youtube-kanal

[tags]Ledarhund, Ledarhundar, Hund, Hundar, Hunddressyr, Synskada, Synskadade, Blind, Blinda, Funktionshinder, Funktionshindrade, Tillgänglighet, Labrador, Labrador Retriever, Schäfer, Golden Retriever, Storpudel, Kungspudel, Synskadades Riksförbund, SRF, SLHF, Youtube, Hemvideo, Hemmavideo, Familjefilm, Almåsa, Almåsa Konferens[/tags]

Stockholm County, Sweden

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.