Omplacering av ledarhunden Fassi del II

Nu har Fassi till slut flyttat. Idag flyttade hon på prov hem till ett par som kändes bra och jag hoppas att hon kommer få det bra där. Även om jag tror och hoppas att hon kommer få det bra och ett liv som mer passar henne känns det lite tungt och som ett svek och man undrar hur hon tänker. Även om hon först lite tvekande, men sen fnysande och viftande på svansen följde med sin nya matte så kan hon ju inte gärna förstå att det det är för evigt.

Men bara hon får bra mat, mycket kärlek och omsorg och långa promenader tror jag hon ska trivas med sitt nya liv. Hennes nya matte jobbar i samma hus som jag jobbar så det känns bra att ha nära till att höra hur det är och hur det går. Nu ska de ha Fassi på prov i ca 4 veckor och om allt går bra och alla är nöjda och glada så skrivs ett överlåtelsebrev.

Se ledarhundar i arbete

Ledarhunden Fassi i hinderbana:

Fler klipp hittar du på min Youtube-kanal

[tags]Ledarhund, Ledarhundar, Hund, Hundar, Synskada, Synskadade, Blind, Blinda, Funktionshinder, Funktionshindrade, Tillgänglighet, Labrador, Labrador Retriever, Schäfer, Golden Retriever, Storpudel, Kungspudel, Synskadades Riksförbund, SRF, Omplacering[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.