Resa med ledarhund, förberedelser del III

Idag var det dags för Flinga att få sin andra rabiesspruta och således ett fullgott skydd och ytterligare en stämpel i hennes nya pass. Nu är vi helt klara om någon resa skulle dyka upp framöver. Nu när jag byter jobb kanske det blir lite glesare med resandet men vi får se.

[tags]Ledarhund, Ledarhundar, Djur, Hund, Hundar, Labrador, Labrador Retriever, Schäfer, Golden Retriever, Storpudel, Kungspudel, Synskada, Synskadade, Synskadades Riksförbund, SRF, SLHF, EGDF, EU, USA, Resa, Pass, Vaccination, Vaccinera, Rabies, Jordbruksverket, Veterinär, Funktionshinder, Funktionshindrade, Tillgänglihget[/tags]

2 reaktioner till “Resa med ledarhund, förberedelser del III”

    1. Hej Johan och tack för dina svar! Nej jag märkte ingenting på henne varesig vid första eller andra sprutan. Hon är ju med mig dygnet runt både hemma och på jobbet och om hon kände något under den tid hon legat passiv är ju svårt att veta. Men biverkningarna kanske inte heller är helt vanliga?

      Nu hoppas vi på att få prova resa snart också :)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.