Tittar till båten

Idag firade jag nationaldagen med ett snabbt besök ute vid båten för att se om varvet ännu monterat på något drev. Senast vi hade kontakt var överenskommelsen att så fort båten blev tillgänglig för flytt skulle drevet monteras och jag leta efter annan båtplats. Jag har förvisso inte hunnit städa, vaxa eller bottenmåla, men den är avtäckt och provkörd och hjälpligt redo för ett nytt öde vilket det än bliva månde…

Jag hade tänkt ta helgen till tvätt och målning om vädret tillåter men ändå se så att det inte blir jag som sinkar flyttprocessen.

Men allt såg ut som vanligt och inget drev satt på plats. Påsen med ny bälg hängde där jag lämnat den. Det var på sätt och vis bra, för då får jag några dagar till på mig. Hade drevet blivit monterat så hade jag fått mer bråttom.Tt

[tags]Windy, Windy 22, Båt, Båtar, Båtliv, Båtmotor, Båtmotorer, V8, Marina, Varv[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.