Brev från Fassi del III

Nu har det gått ganska precis ett år sedan min förra ledarhund Fassi pensionerades och fick ett nytt hem. Jag har förvisso fått livstecken från hennes nya matte under året och det har gått jättebra och de trivs med varandra.

Idag kom en hälsning till och så här står det:

:X:

Fassi mår bra och har skaffat sig hundkompisar hemma särskilt fem stycken som hon träffar regelbundet och hon är särskilt förtjust i två av killarna och det är en enormt stor rotweiler kille vid namn Akilles, och sedan så har hon Rufus, och tjejkompisarna är Mimmi och en liten tjej Honey. Jag glömde Nisse – Nisse är lite speciell han var livrädd för stora hundar, men Fassi har byggt upp hans förtroendet så nu kan han faktiskt sitta brevid henne och hon är underbart snäll och vet vad han behöver för att känna trygghet i hennes närhet.

:X:

Sådant är roligt att höra och eftersom man vondas över att lämna bort ett djur i allmänhet och en ledarhund i synnerhet så är det extra kul att få lite hälsningar då och då.

Det var många som ville ta hand om henne när jag annonserade ut att jag sökte ett nytt hem åt henne och det var inte lätt att välja. Det fanns många bra alternativ och det känns helt klart som om jag valde ett av dem. Hoppas de får ett långt och lyckligt fortsatt liv tillsammans!

Se ledarhundar i arbete

Ledarhunden Fassi i hinderbana:

Fler klipp hittar du på min Youtube-kanal

[tags]Ledarhund, Ledarhundar, Hund, Hundar, Synskada, Synskadade, Blind, Blinda, Funktionshinder, Funktionshindrade, Tillgänglighet, Labrador, Labrador Retriever, Schäfer, Golden Retriever, Storpudel, Kungspudel[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.