Dags för semester del II

Nu har nedräkningen börjat innan det är dags för mig att gå på årets semester! Nästan 5 veckor i rad blir det och det ska bli skönt. Egentligen blir det bara 4 veckor och 3 dagar eftersom jag började på ett nytt jobb i mitten av februari men det är marginellt. Antingen är jag flexledig i 2 dagar till för att få 5 fulla veckor, eller så går jag tillbaka, snurrar på stolen ett par varv, dammar av tangentbordet och värmer upp kaffemaskinen tills allvaret börjar på riktigt :)

Barnen har ju redan varit lediga i flera veckor och det jobbigaste under somrarna är att gå upp när alla andra ligger kvar. Det är så lätt att få sena vanor i förtid och de senaste dagarna har jag verkligen varit grymt trött och haft grymt svårt att komma iväg i tid.

Men nu är det som sagt paus en stund och nu har det regnat färdigt i Stockholm och det fina vädret kommer ösa ner över min ledighet :) Kul för alla er som haft ledigt i juni :P

I sommar händer inte så mycket. En vecka ska vi tillbaka till Rånö där vi redan spenderat en vecka varje sommar i 5 år. Det borde givetvis firats på något vis men glömdes totalt av.

En kort visit på kompisars landställe och resten av tiden ska vi spendera i vår egen vackra stad. Den främsta orsaken är väl att pengarna inte räckte längre. Visst står ett återbesök på Gotska Sandön högt på önskelistan och även trippen till Göteborg 2009 skulle man gärna göra om med barnen som nu blivit äldre.

Men det får bli en annan gång. Nu ska jag bara försöka njuta av stillheten och den tysta väckarklockan, äta lagom, träna mycket och samla krafter!

[tags]Barn, familj, Semester, Semesterledigt, Semestertider, Jobb, Arbete, Skola, Sommar, Sommarlov, Rånö, Gotska Sandön, Göteborg, Stockholm[/tags]

Stockholm, Stockholm County, Sweden

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.