Första lite längre cykelturen del IV

Efter nästan en veckas uppehåll kastade vi oss ut på en dryg 8 mil lång runda jag och min kollega. färden bar av mot Söderby Brygga även om tanken var att ta oss hela vägen ner till Nynäshamn vilket hade givit ytterligare 6 mil. Men vi kom iväg för sent för ett sådant äventyr och det kändes bra nog i ben och rumpa när vi kom tillbaka.

Det var en bra väg att cykla och målet var heller inte så dumt. Solen sken men det blåste en hel del. den här gången räckte strömmen hela vägen med ett extrabatteri men jag fick med mig på tok för lite vatten och vi hittade ingen bra påfyllning längs vägen. 1 liter är alldeles för lite för ett sådant avstånd och dryga 3 timmars cykling.

[tags]Träning, Träna, Fitness, Hälsa, Cykel, Cykling, Tandemcykel, RunKeeper, Puls, Pulsband[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.