Städat båten

Idag har vi varit ute på marinan med familjen Pålsson. båten var äntligen framdragen på trailer och låg nu närmare vattenbrynet än på länge :)

Vi har redan bottenmålat så nu var det invändig rengöring som gällde. När vi började såg det ut som en smärre katastrof men redan efter dammsugningen såg det genast bättre ut igen. När stolar och klädsel var avtorkat var allt som vanligt igen. Efter det polerade vi och vaxade allt invändigt samt däcksytor och resultatet blev skitbra!

Men drevet kom inte på plats och traktorn som stod förspänd framför trailern så lovande hakades av och gav sig iväg på nya uppdrag. När vi lämnade stod båten kvar mitt på planen så det lär nog dröja lite till innan den är sjösatt. Men det är en bra början!

[tags]Windy, Windy 22, Båt, Båtar, Båtliv, Båtmotor, Båtmotorer, V8, Marina, Varv[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.