Kvällstur med bad

Barnen blev som galna när någon råkade andas om att jag och MP skulle ta en sväng med båten ikväll för att se så att allt funkade normalt. Det var åtminstone den allmäna ”ursäkten” till att åka ut och köra lite :) De kastade sig ner i källaren och rotade fram flytvästar och sjökort och stod på led som de 7 små sjungande dvärgarna när jag kom hem för att lämna av väskan och hunden :)

I Älvsjö där jag jobbar och hela vägen hem vräkte regnet ner och jag blev lite orolig att min tes inte skulle hålla, att det bara är i stan det finns dåligt väder och att det alltid är fint, eller i vart fall olika sorters väder i skärgården :)

När vi kom ut till båten med 4 av de stora barnen sken faktiskt solen men försvann sedan bakom moln, men regnet höll sig borta. Vi åkte en sväng rakt ut på Mysingen för att varva ur ordentligt och få upp maskinen i arbetstemperatur. Efter en stund stannade vi vid vår vanliga badplats Kaffeholmer och badade. Planen var faktiskt att bada, badkläderna låg med i väskan men både jag och MP fegade ur när det väl gällde, det var för kallt framför allt i luften. Men alla 4 barnen kom i efter någon tvekan. Självklart drack vi kaffe, fattas bara vid kaffeholmen :)

Alla ville så klart turas om och köra så det blev ett nytt varv ut på Mysingen ner mot Nynäshamn innan vi vände hemåt igen.

[tags]Windy, Windy 22, Båt, Båtar, Båtliv, Bad, Bada, Hav, Havet, Mysingen, Nynäshamn[/tags]

Stockholm County, Sweden

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.