Vätternrundan 2013 planering

Shit, helt plötsligt verkar det bli allvar! Under våren när cykeln plockades fram pratade vi om att cykla halva Vätternrundan, 15 mil sommaren 2012 och tyckte det verkade otäckt långt. Sedan dess har vi cyklat runt 60 mil, faktiskt utan någon större ansträngning och pratet om att halva Vättern var för mesig började :)

Hela Vättern är 30 mil! Det är ganska långt! Det jag hittills cyklat som längst är 8 mil och även om det var jobbigt så var det inte mördande. Men 8 mil är inte ens en tredjedel av streckan :)

Plötsligt har vi nu gått samman med ett gäng jag och min cykelpartner Egge och boendet är bokat och betalt och då är det på riktigt och inte bara snack längre! Helt sjukt! Det är förvisso en lång höst, vinter och vår tills dess så det är gott om träningstid och det lär bli en upplevelse. Jag får cykla så länge det går, fortsätta slita på löpbandet och träningscykla inomhus när det blir för kallt för att cykla ute och sedan återuppta den riktiga cyklingen igen så fort vintern lägger sig. Kombinerat med styrketräning och god kosthållning. För jag ska runt på en tid som jag inte ska behöva skämmas över :)


Visa Vätternrundan på en större karta

[tags]träning, Träna, Fitness, Hälsa, Löpning, Cykling, Puls, Cykel, tandemcykel, Löpband, Pulsband, RunKeeper, Nike, NikePlus, Vättern, Vätternrundan[/tags]

2 reaktioner till “Vätternrundan 2013 planering”

  1. Ja, Jocke. Nu är det på allvar. Men du verkar komma starkast efter vintern…För mig blir det mest styrka.

    1. Det vore kul om vi kan hålla ihop, bra pepp! Ska lämna in tandemhojen och se om det går att dreva om den lite :)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.