Efter slutcasting till Mot Alla Odds

OK, nu är det veckan med stort V! Det är nog därför det har börjat göra ont i magen :) Det var i och för sig ganska mycket förra veckan med slutcasting, två båtaffärer och hemtransport av en ny båt, tre orosmoment i samma vecka är lite mycket även för mig :)

I slutet på den här veckan har vi blivit lovade att man ska försöka ha ett besked lagom till fredagen och helgen för att göra väntan så kort som möjligt. Det är långt kvar till fredag men tiden sniglar sig inte fram direkt.

Jag har hunnit igenom alla faser om och om igen, allt ifrån ”gud vad har jag gjort?” till ”skit vad häftigt!” och funderingarna på hur ett ja eller ett nej kommer att kännas. Och skulle det bli ett ja är det bara 6 veckor kvar tills det bär av. Blir det ett nej är allt som vanligt igen och den preliminära tjänstledigheten kan avblåsas och blogginläggen så här långt kan publiceras.

Blir det ett ja förblir nog inläggen dolda en tid till och förberedelser, information och träning kommer fylla min tillvaro ett tag framöver. Det är bara tur att man har fullt upp tills avgörandets stund kommer så man inte hinner tänka, åtminstone inte hela dagarna :)

SVT – Mot Alla Odds officiella hemsida

[tags]TV, SVT, Sveriges Television, Reality-TV, Dokumentär, Media, Mot Alla Odds, Funktionsnedsättning, Funktionshinder, Handikapp, Handikappade, Tillgänglighet, Synskadade, Rörelsehindrade, Mastiff, Casting, Slutcasting, Bosön, Fystest, Träning, Psykolog, Utmaning, Äventyr, Sydamerika, Nicaragua, Regnskog[/tags]

Stockholm, Stockholm County, Sweden

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.