Anmäld till Roslagshösten 2012 del II

Shit, det är bara en vecka kvar och jag har haft en för lång paus i träningen! Jag sprang min senaste mil den 19:e augusti och bara den senaste veckan har jag väl något som kan likna en ursäkt eller förklaring till min uteblivna träning.

Jag har känt mig så trött och haft daglig huvudvärk, nästan som om något varit på väg i kroppen men inte velat bryta ut ordentligt. Jag tycker inte jag känt mig sjuk men alldeles för trött.

Går man och lägger sig vid 22-tiden på kvällarna och upp vid kl07 och ändå känner sig helt död så är det kanske inte helt bra.

Jag vill inte ens ta reda på när jag cyklade senast men det var allt för länge sedan. Och nästa lördag ska vi cykla 13,5 mil och helst med bra resultat. Jag hade inte varit lika orolig om jag löptränat kontinuerligt även om cykelträningen hade varit bra att komplettera med då det är lite andra muskler.

Men ikväll känns det klart bättre än på länge. Huvudvärken är nästan borta och suget att springa känns tydligt. Sätter jag igång idag så borde jag kunna hinna springa åtminstone 4 pass på en mil innan det är dags för en liten paus före loppet nästa lördag.

Så här ser bansträckningen ut;:


Visa Roslagshösten 2012 på en större karta

[tags]träning, Träna, Fitness, Hälsa, Löpning, Cykling, Puls, Cykel, tandemcykel, Löpband, Pulsband, RunKeeper, Nike, NikePlus[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.