Efter slutcasting till Mot Alla Odds del III

Haha, det här börjar bli jobbigt och nerverna sitter snart utanpå kroppen eller hur man säger :)

Igår var det sagt att man skulle försöka ha ett nytt besked men det fanns utrymme för tveksamheter. Och telefonen var tyst och den har varit tyst även idag. Man kan anta att de jobbar på så gott det går och bland de 22 som gick vidare till slutcastingen ska 12 bort och är man 22 av 600 kvar så är det säkert svårt att välja. Jag har väldigt dålig koll på TV och de liknande program jag sett har man ju förstått att man försökt hitta människor för att göra bra TV, motsatser och udda. Här gör man säkerligen lite på samma sätt. Även om det inte är en tävling och man kanske inte direkt strävar efter att skapa konflikter så vill man nog ha lite olika typer av människor i gruppen. Därtill har man ju också funktionshindren att ta hänsyn till. Det ska vara blandat syn, rörelse och kanske hörsel och de olika individerna ska ju ha en chans att klara av strapatserna.

Jag vet fortfarande inte om jag är en av dem och just nu sniglar sig faktiskt tiden fram.

Det är två dagar kvar denna vecka och när den har gått är det bara 5 veckor kvar till avresedagen så produktionen har säkert bråda dagar :)

SVT – Mot Alla Odds officiella hemsida

[tags]TV, SVT, Sveriges Television, Reality-TV, Dokumentär, Media, Mot Alla Odds, Funktionsnedsättning, Funktionshinder, Handikapp, Handikappade, Tillgänglighet, Synskadade, Rörelsehindrade, Mastiff, Casting, Slutcasting, Bosön, Fystest, Träning, Psykolog, Utmaning, Äventyr, Sydamerika, Nicaragua, Regnskog[/tags]

Österhaninge, Stockholm County, Sweden

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.