Inför Mot Alla Odds del I

Eftersom jag nu är en av de 10 deltagarna så kan jag byta rubrik. Det är en ny dag och jag undrar om det är något fel på mitt känsloliv eller varför jag annars inte känner något rejält uppåt eller nedåt? :) Kanske chockad eller kanske bara svårt att känna något inför något okänt? Men visst, spännande och något helt unikt och nytt för mig, det kan jag nog tycka är kul och att ha fått ett nej hade nog varit tråkigare tror jag.

Så vad händer nu då? Ja antagligen en massa saker. Först och främst ska avtal upprättas och något sådant stort avtal har jag aldrig sett förut så det ska bli intressant att se vad som står i ett sådant.

Sedan är det vaccinering, inspelning av personporträtt och det sistnämnda har jag fått datumförslag på redan eftersom det minst sagt brinner i knutarna för produktionsbolaget. En hel del information kommer vi deltagare säkert att få, när och hur media ska informeras och antagligen kommer vi få lite information i hur vi ska svara om media skulle få korn på någon av oss i förtid.

Men tärningen är kastad, bollen är i rullning och tåget har gått så att säga så den som lever får se. Jag är skitnervös och undrar åter igen vad i hela friden jag givit mig in på :) Det enda jag tror jag har att göra före, är att lösa plats för min hund, besöka tandläkaren och få nya ögonproteser så att jag kommer vara finfin i TV i vår. Fy fan vad otäckt!

SVT – Mot Alla Odds officiella hemsida

[tags]TV, SVT, Sveriges Television, Reality-TV, Dokumentär, Media, Mot Alla Odds, Funktionsnedsättning, Funktionshinder, Handikapp, Handikappade, Tillgänglighet, Synskadade, Rörelsehindrade, Mastiff, Casting, Slutcasting, Bosön, Fystest, Träning, Psykolog, Utmaning, Äventyr, Sydamerika, Nicaragua, Regnskog, Personporträtt[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.