Castad till Mot Alla Odds

Så kom då samtalet till slut! Sent ikväll ringde produktionsbolaget Mastiff och meddelade att jag var en av de 10 som valts ut till säsong 2 av Mot Alla Odds!

Svaret kom nästan en och en halv vecka senare än utlovat men det fanns ju ingen anledning att misströsta eftersom jag inte heller fått ett nej :) Men det var lite jobbigt att vänta där på slutet.

Hur känns det nu då? Ingen aning :) Skitskraj är nog det bäst beskrivande just nu tror jag, men jag har heller inte hunnit känna efter så noga ännu :)

Nu kommer det antagligen hända en massa saker under de kommande veckorna innan avresan den 17 oktober. Vi ska få visum, vaccineras, filmas för våra personporträtt och säkerligen en hel del information om resan.

Själv har jag väl inte så värst mycket praktiskt att förbereda. Jag har börjat undersöka möjligheterna för min hund som helst inte ska vara kvar hemma och det verkar finnas en lösning. Sedan ska väl båten tas upp så man slipper ha det över sig i november när jag kommer hem.

Resten är nog mest mentala förberedelser och så klart fortsätta träna stenhårt :):)

SVT – Mot Alla Odds officiella hemsida

[tags]TV, SVT, Sveriges Television, Reality-TV, Dokumentär, Media, Mot Alla Odds, Funktionsnedsättning, Funktionshinder, Handikapp, Handikappade, Tillgänglighet, Synskadade, Rörelsehindrade, Mastiff, Casting, Slutcasting, Bosön, Fystest, Träning, Psykolog, Utmaning, Äventyr, Sydamerika, Nicaragua, Regnskog[/tags]

Stockholm, Stockholm County, Sweden

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.