Förbokning av iPhone 5

Inatt börjar Telia ta emot förhandsbokningar av iPhone 5 inför säljstarten nästa fredag. Man har gjort en liten marknadsundersökning för att se när och hur vi kunder vill ha våra telefoner och nu har man skickat ut ett meddelande om att förhandsbokningen öppnar vid midnatt.

Jag tycker att det senaste SMS:et var väldigt roligt och talande och väl beskriver hysterin på ett väldigt kul sätt :) Skicka ett SMS med ordet vakna så får man ett SMS på tolvslaget när det är dags att surfa in och boka sin egen telefon. Man meddelar även att med lite tur får man telefonen i handen på release-dagen :)

20120920-224347.jpg

[tags]Apple, iPhone, iPhone 5, Telia, SMS, Reklam[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.