Välja foton

Jag har fått i uppdrag av produktionen att plocka fram bilder på mig i olika sammanhang från barndomen och fram till nu. Det blev ett jobb för min fru :) Vi plockade idag upp fotolådan från källarförrådet och idag har hon suttit och gått igenom mängder med bilder. Det är inte helt lätt att veta vad de vill ha och vad som passar men vi plockar fram lite av varje.

Lådan med pappersfoton innehåller allt från den tiden vi hade vanlig och APS-kamera. Trots att digitalkameran gjorde intåg snabbt i hushållet runt år 2000, så har det blivit mycket pappersbilder :) Det står på planeringen att skanna allihopa och den dagen det börjar kommer vi ha att göra en stund :)

När lådan med analoga foton är genomgången ska de utvalda skannas och därefter är det vårt arkiv av digitala foton som ska gås igenom. Jag tror att vi passerat 40000 bilder vid det här laget. Tyvärr är väl många i alldeles för låg upplösning och det var väl 2006 eller 2007 vi skaffade vår första systemkamera som kunde prestera något sånär högupplösta foton.

SVT – Mot Alla Odds officiella hemsida

[tags]TV, SVT, Sveriges Television, Reality-TV, Dokumentär, Media, Mot Alla Odds, Funktionsnedsättning, Funktionshinder, Handikapp, Handikappade, Tillgänglighet, Synskadade, Rörelsehindrade, Mastiff, Casting, Slutcasting, Bosön, Fystest, Träning, Psykolog, Utmaning, Äventyr, Sydamerika, Nicaragua, Regnskog, Foto[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.