Anmälda till Vätternrundan 2013

Nu är vi anmälda till Vätternrundan 2013! ”Lag Primus” som min x-kollega Patrick döpt oss till består nu av 7 cyklister, 5 killar och 2 tjejer. 2 ekipage består av tandemcyklister.

Mitt anmälningsnummer blev 201971 och oM 257 dagar startar vi. Starttiden blir 01:50 på natten mot lördag. Distansen är 30 mil och vi räknar med att ta oss runt på mellan 12 och 14 timmar lite beroende på vem i laget man frågar :)

Nu känns det riktigt spännande. Det är ganska lång tid kvar tack och lov för det ska till mycket träning. I nuläget har jag ett cykelmål att ha kompletterat 1000km före 31:a december och jag har lite drygt 10 mil kvar på det målet så det ska inte vara något problem. Efter årsskiftet blir det ett nytt mål på 2000km och dessa ska kompletteras före Vätternrundan den 15:e juni 2013.

Förutom löpträningen och traditionell styrketräning i vinter blir det förmodligen motionscykel även om jag skaprt ogillar sådana. Jag kanske också borde gå på spinning om jag hittar något bra ställe att gå till där det fungerar. Men så fort våren kommer och snön försvinner blir det riktig cykling!

SÅ HÄR SER BANAN UT


Visa Vätternrundan på en större karta

[tags]träning, Träna, Fitness, Hälsa, Löpning, Cykling, Puls, Cykel, tandemcykel, Löpband, Pulsband, RunKeeper, Nike, NikePlus, Vättern, Vätternrundan[/tags]

4 reaktioner till “Anmälda till Vätternrundan 2013”

  1. Nja. Säg att man börjar 1 april. Då har du exakt 10 veckor på dig. Pendlar jag *varje* dag blir det 100 mil. Det kommer jag inte göra. Och att göra ytterligare 10-15 mil varje vecka kommer inte heller hända. Jag siktar som mest på 100 mil innan vättern. Och då är jag väldigt nöjd om jag hinner med det.

    1. Helt riktigt, allt hänger på när snön släpper och det vore ju bra om det var före 1:a april :)

    1. Jag tror det kan funka med dubbla piloter som hittills. Du lär ju ha din pendling också som drar mil.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.