Inspelning av personporträtt

En lång dag är slut! Idag har jag haft en fotograf och redaktör med mig hela dagen för att göra ett så kallat personporträtt. Jag har varit grymt nervös för den här dagen men när den väl var igång kändes det mesta helt OK och till och med roligt! :)

Dagen började med att vi filmade på min arbetsplats. Därefter åkte vi hem och utan att avslöja något i förväg kan man väl säga att vi filmade familj och intressen och en lång intervju.

När TV-teamet gått infann sig tröttheten och huvudvärken av ansträngningen men på det hela taget har det nog varit en kul och spännande dag och försmak på hur det kommer bli. Kameran stör mig nog inte så mycket som jag trott att den skulle göra.

Det innebär att en stor milstolpe passerats och ytterligare ett steg närmare äventyret! När personporträtten kommer börja sändas har jag ingen aning om, men antagligen ganska nära premiären i vår någon gång skulle jag tro.

SVT – Mot Alla Odds officiella hemsida

[tags]TV, SVT, Sveriges Television, Reality-TV, Dokumentär, Media, Mot Alla Odds, Funktionsnedsättning, Funktionshinder, Handikapp, Handikappade, Tillgänglighet, Synskadade, Rörelsehindrade, Mastiff, Casting, Slutcasting, Bosön, Fystest, Träning, Psykolog, Utmaning, Äventyr, Sydamerika, Nicaragua, Regnskog, Personporträtt[/tags]

POSEIDONS TORG 4, 136 46 Handen, Sverige

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.