Resmål Nicaragua

Resmålet har jag haft klart för mig ganska länge och sedan jag blev antagen har jag så klart blivit informerad. För allmänheten är det i skrivandets stund fortfarande en hemlighet och kommer nog så att förbli till en bra stund efter att vi kommit hem.

Jag har ingen relation till Nicaragua alls. Jag har vetat på ett ungefär vart det ligger, det är allt :) När jag fick veta intervjuade jag en väninna som varit där och läste så klart på Wikipedia vad den hade att säga om landet NicaraguaW och huvudstaden ManaguaW och framför allt om tropisk regnskogW.

Landet har en av världens största regnskogar, vulkaner och jordbävningar så det kanske blir lite action :)

Märkligt nog ser jag fram emot att få uppleva en regnskog på riktigt. Öken har jag upplevt för många år sedan i Egypten, men regnskog har man bara fått lära sig om på TV. Känns fantastiskt att tänka sig att man snart är där på riktigt! Att få uppleva ljuden, lukten, andas luften den superrena, att vandra där och till och med sova där är faktiskt helt otroligt och inte många som får uppleva. Jag har hört att man inte gärna sover på marken, så tält är säkert inte aktuellt. Någon sa hängmattor med insektsnät och bara det låter ju bara för häftigt! Hoppas det är så man sover hela resan och att det är så skönt som det låter.

Vi har studerat kartan lite över landet men det är så klart svårt att gissa hur vi ska röra oss. Sådant är fortfarande okänt eller till och med hemligt för oss deltagare och egentligen bara viktigt när vi är där. Det är mest min nyfikenhet som gör att man skulle vilja veta nu :)

Nedan finns lite kartbilder i olika zoomnivå över landet.

SVT – Mot Alla Odds officiella hemsida

[tags]TV, SVT, Sveriges Television, Reality-TV, Dokumentär, Media, Mot Alla Odds, Funktionsnedsättning, Funktionshinder, Handikapp, Handikappade, Tillgänglighet, Synskadade, Rörelsehindrade, Mastiff, Casting, Slutcasting, Bosön, Fystest, Träning, Psykolog, Utmaning, Äventyr, Sydamerika, Nicaragua, Regnskog[/tags]

Stockholm County, Sweden

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.