Sökt upp deltagare från Mot Alla Odds del II

Jag måste säga att det kändes som lite stalkervarning att höra av sig till ”kändisar” på Facebook :) Men ungefär som när jag fick för mig att höra av mig till Paolo Roberto så bleknade idén med att höra av sig till deltagarna från förra säsongen. Det kändes som om det fanns tusen frågor egentligen, men det kändes fel att ställa dem.

Det främsta är väl att förra säsongen spelades in i Afrikas ökenlandskap och detta ska spelas in i Nicaraguas djungel. Det är så helt olika miljöer och äventyr som väntar och upplägget är säkert omgjort en del. Så om jag frågar vilka kläder de hade och hur mycket, hur ofta de fick tvätta och hur kommer ändå inte vara relevant för oss under helt andra förutsättningar.

Det andra var väl att jag plötsligt kände att detta var min resa, både mentalt och fysiskt och dom utmaningar som väntar måste jag kanske möta själv. Skaffar jag för mycket förhandskunskap kanske lite av vitsen försvinner och visar sig den förhandskunskapen vara felaktig, vilket den säkert är, blir den ändå till ingen nytta.

Sedan är det klart att jag är nyfiken på hur de upplevde media och uppmärksamhet före och efter att programmet sänts och hur det påverkat deras liv. Men det kan jag fråga efteråt om det fortfarande känns viktigt. Sedan är det säkert helt annorlunda mediabevakning inför nästa säsong när alla vet vad Mot Alla Odds är och när allmänheten får se ännu en säsong blir det säkert också inte som förra gången.

Så jag har bestämt att klara detta själv och avvakta vidare kontakt med någon av deltagarna från förra säsongen. De har förvisso givit livstecken ifrån sig och det är roligt och jag hoppas kunna återuppta kontakten när jag kommer hem igen.

SVT – Mot Alla Odds officiella hemsida

[tags]TV, SVT, Sveriges Television, Reality-TV, Dokumentär, Media, Mot Alla Odds, Funktionsnedsättning, Funktionshinder, Handikapp, Handikappade, Tillgänglighet, Synskadade, Rörelsehindrade, Mastiff, Casting, Slutcasting, Bosön, Fystest, Träning, Psykolog, Utmaning, Äventyr, Sydamerika, Nicaragua, Regnskog[/tags]

Österhaninge, Stockholm County, Sweden

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.