Komplettera packningen

Idag har jag och min fru varit inne i stan på Addnature på Södermalm för att komplettera packningen. Det känns som om det är en hel del att köpa även om mycket ingick.

Men idag gick det trögt. Det blev bara 4 stycken dryscacks att packa kläder i inne i väskan som inte har några fack utan bara är en enda stor trunk. Jag köpte 4 i lite olika storlekar så får jag se vilket som passar och fungerar.

Men sedan gick det trögt. Det som behöver handlas är strumpor och underkläder, ett underställ och några fler tröjor. Allt i funktionsmaterial vilket är väldigt dyrt. Jag konstaterade i alla fall att strumpor från just den butiken kan det inte bli tal om även om de säkert är väldigt bra så skulle 15 par strumpor kosta tusentals kronor :(

Men det är en dryg vecka kvar så det blir besök i flera butiker under veckan.

SVT – Mot Alla Odds officiella hemsida

[tags]TV, SVT, Sveriges Television, Reality-TV, Dokumentär, Media, Mot Alla Odds, Funktionsnedsättning, Funktionshinder, Handikapp, Handikappade, Tillgänglighet, Synskadade, Rörelsehindrade, Mastiff, Casting, Slutcasting, Bosön, Fystest, Träning, Psykolog, Utmaning, Äventyr, Sydamerika, Nicaragua, Regnskog, Packning[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.