Reseinformation

Nu har jag fått flygtider inför resan om 8 dagar. Det blir som väntat en mycket lång resa ner till Nicaragua. Jag gick vilse bland tidszoner när jag försökte räkna efter, men någonstans runt 19 timmars resväg verkar det bli med cirka 5 timmars väntan lite här och var.

Dagen börjar 03:15 med taxi hemifrån ut till Arlanda. Resan går via London och Miami i USA och vidare till NicaraguaW. Där landar vi vid 19-tiden lokal tid vilket borde innebära vid 03-tiden natten mot torsdag svensk tid. Och när vi kommer i säng den första kvällen i ManaguaW vet jag inte men då har nog resan pågått mer än ett dygn. Det är tur att man lär kunna sova även på den långa flygningen över till USA.

Bland flygtiderna fanns också tider och flightnummer för hemresan. Det kändes väldigt konstigt att se hemresan så långt fram i tiden och tanken på hur man kommer känna sig då? :) Om man kommer längta hem, längta efter familjen självklart, dusch, rinnande vatten och alla bekvämligheter vi är vana vid. Om jag känner mig själv rätt kommer också ett tungt vemod infinna sig. En sådan där ”när alla vännerna gått hem”-känsla som alltid efter att något stort och roligt är slut. Känslan är så klart jobbig men om den infinner sig har det varit en lyckad resa :)

SVT – Mot Alla Odds officiella hemsida

[tags]TV, SVT, Sveriges Television, Reality-TV, Dokumentär, Media, Mot Alla Odds, Funktionsnedsättning, Funktionshinder, Handikapp, Handikappade, Tillgänglighet, Synskadade, Rörelsehindrade, Mastiff, Casting, Slutcasting, Bosön, Fystest, Träning, Psykolog, Utmaning, Äventyr, Sydamerika, Nicaragua, Regnskog[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.