Komplettera packningen del II

Då har jag varit på ännu en runda bland de mest närbelägna Stadium-butikerna och tömt deras förråd på en viss sorts strumpor och kalsonger i funktionsmaterial. Dessutom har jag köpt underställ, mössa för eventuellt svala nätter, keps, tröjor, shorts och byxor, allt i funktionsmaterial. Det blev ett dyrt kalas. Men jag har hellre med mig ett antal extra par än för lite eftersom jag tror det blir lättare att hålla humöret uppe eventuellt tunga dagar om man åtminstone har rena och torra kläder. Vi får se hur det går med det där :)

Det enda som nu återstår för att det ska kännas komplett, är ett ytterligare par byxor med avtagbara ben, någon extra drysack att ha grejer i i väskan samt hygienartiklar i småflaskor, schampo, solskyddsfaktor, tvål, fler våtservetter och handsprit. Jag kommer säkert på något mer jag glömt.

SVT – Mot Alla Odds officiella hemsida

[tags]TV, SVT, Sveriges Television, Reality-TV, Dokumentär, Media, Mot Alla Odds, Funktionsnedsättning, Funktionshinder, Handikapp, Handikappade, Tillgänglighet, Synskadade, Rörelsehindrade, Mastiff, Casting, Slutcasting, Bosön, Fystest, Träning, Psykolog, Utmaning, Äventyr, Sydamerika, Nicaragua, Regnskog, Packning[/tags]

POSEIDONS TORG 4, 136 46 Handen, Sverige

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.