Vaccination inför Mot Alla Odds del III

Sådär, nu har jag tagit de sista sprutorna inför resan. Det var sista rabiessprutan samt skydd mot Hepatit A & B. Det enda som nu återstår är malariamedicinen som ska tas i tablettform varje dag under vistelsen samt en vecka efter hemkomsten och tabletterna ligger redan nedpackade och klara.

I väntrummet träffade jag producenten Mathias som var där i samma ärende.

Så nu blir det en liten promenad upp till Östermalmstorg och ta tricken söderut.

SVT – Mot Alla Odds officiella hemsida

[tags]TV, SVT, Sveriges Television, Reality-TV, Dokumentär, Media, Mot Alla Odds, Funktionsnedsättning, Funktionshinder, Handikapp, Handikappade, Tillgänglighet, Synskadade, Rörelsehindrade, Mastiff, Casting, Slutcasting, Bosön, Fystest, Träning, Psykolog, Utmaning, Äventyr, Sydamerika, Nicaragua, Regnskog, Vaccin, Vaccinering, Vaccination[/tags]

Stockholm, Stockholm County, Sweden

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.