Reseinformation del II

Idag hände visst mycket på en gång. Dels informationen från SVT:s pressansvarige och nu också den första mer praktiska information om resans inledning. Flygtider fick vi tidigare i veckan.

Att det inte är någon semesterresa vi ska på är tämligen klart :) Dagarna kommer börja tidigt vid 6-tiden för att hinna med så mycket som möjligt under dagarnas ljusa timmar. De första dagarna kommer vi att få bekanta oss med folk på plats och de två filmteam som ska följa oss och en massa information om miljön vi ska vistas i. Vi kommer att träffa expeditionsledare Oskar KihlborgW som jag redan träffat en gång och så snart all inledande information är avklarad påbörjas vandringen och äventyret.

Av förklarliga skäl blir det inga avslöjanden om vad som kommer hända förrän det sänds i TV.

SVT – Mot Alla Odds

[tags]Mot Alla Odds, TV, SVT, Sveriges Television, Mastiff, Realityserie, Reality-TV, Dokumentär, Media, Funktionsnedsättning, Funktionshinder, Handikapp, Handikappade, Tillgänglighet, Synskadade, Rörelsehindrade, Utmaning, Äventyr, Sydamerika, Nicaragua, Regnskog[/tags]

Österhaninge, Stockholm County, Sweden

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.