Framme i Nicaragua

[geo_mashup_map]

Nu är vi framme i Managua i Nicaragua. Det är otroligt varmt här och att byta klädstil står högt på dagordningen.

Kvällen har bestått av mat och en massa information och det är alltså nu det börjar hända! Vi har fått våra hotellrum, de sista vanliga sängarna på mycket länge. Det känns konstigt att tänka på att det som händer mig i morgon och framåt, kommer ni få se på TV — om ett halvår typ :)

Jag har pratat med de där hemma för sista gången på mycket lång tid. Det var svårt men jag måste fokusera nu! Fantasier om att jag ringde från en rymdstation som nu skulle lämna solsystemet, och om vi inte lade på och sa hejdå nu så skulle det ändå brytas, kom till mig och den måste jag bli av med fort fort!

Men här upphör alltså tills vidare rapporteringen. Vad som händer från och med nu kommer ni att få se på TV någon gång under våren :) I samband med det kommer nya blogginlägg så klart med resedagbok.

Nu börjar äventyret, vi hörs om en månad!

Managua, 2012-10-18

Over and out!!!

SVT – Mot Alla Odds officiella hemsida

[tags]TV, SVT, Sveriges Television, Reality-TV, Dokumentär, Media, Mot Alla Odds, Funktionsnedsättning, Funktionshinder, Handikapp, Handikappade, Tillgänglighet, Synskadade, Rörelsehindrade, Mastiff, Casting, Slutcasting, Bosön, Fystest, Träning, Psykolog, Utmaning, Äventyr, Sydamerika, Nicaragua, Regnskog[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.