Nicaragua, dag 5

Kakabila

22:02

Nu har vi klarat av ännu en dag. Den här dagen var lättare och rolig på flera sätt. Dagens vandring gick längs havet och korta stunder var det hård sandstrand att gå på men det var rätt stockigt och bökigt. På ett ställe fick vi vada upp till bröstet och vi hade sjukt kul när vi skulle ta igenom rullstolarna. Jag tog en extra simtur :) Men promenaden var tuff med mer varierande terräng. Under promenaden försvann Nina och Pax i förväg vilket väl inte var så bra.

När vi kom fram till dagens lägerplats var den belägen i en rätt stor by. Tältplatsen är en slät gräsplätt invid ett träsk med KajmanerW i, små krokodiler. Vi fick veta att de kommer upp och sover på nätterna :) Vi satte upp lägret, lagade mat, gjorde upp lägereld och det filmades lägereldsprat. Jag försökte tvätta men misslyckades med att hänga upp tvätten. Jag försökte använda tältets sidoflärpar som tvätthängare men det gick inte. Jag fick veta för sent att det fanns en vattenpump och klädstreck i byn. Där är ju mitt stora problem att jag missar mycket sådana saker och de andra missar att säga till. Så flera andra hade tvättat och hängt tvätt. Jag känner mig faktiskt lite frustrerad. Såhär kommer det säkert bli under resan då och då.

Relaterade länkar:

[tags]TV, SVT, Sveriges Television, Mot Alla Odds, Reality-TV, Realityserie, Funktionsnedsättning, Funktionshinder, Handikapp, Handikappade, Synskadade, Rörelsehindrade, Döv, Döva, Amputerad, Amputerade, Utmaning, Äventyr, Sydamerika, Nicaragua, Regnskog, Djungel, Stilla havet, Atlanten, Resa, Reseskildring, Reseskildringar, Reseberättelse, Reseberättelser[/tags]

Kakabila, Autonomous Region of the Southern Atlantic, Nicaragua

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.