Nicaragua, dag 27, Stilla Havet

Stilla havet

15:25
Vi är framme! Vi är framme! Vi är framme!!!
Stilla havets vågor dånar in mot land. Ca 20 km bort är Costa Ricas gräns. Någon säger att man kan se en udde som tillhör Costa Rica. Jag har dykt i dem! Jag kunde inte tro att det skulle vara så svinkallt i vattnet. Märkligt att tänka på som det första man tänker på i den här stunden. Men jag känner mig inte så överväldigad över att vara här, inte odelat överväldigad i alla fall. Nu är det slut! Det känns konstigt …

Det rycker i benen på alla, som inför en start på en hästkapplöpning. Alla väntar på Oskar. Till slut ropar han var så goda! och vi lägger iväg som kapplöpningshästar. Jag och Nina blir sist, jag bekymrar mig mest för mina skor och kläder, kär av mig på stranden, snabbt som bara den innan vi springer mot vågorna!

Doppet blir snabbt, lite hopp och lek, dyka i vågorna, några gruppkramar innan vi går upp på stranden. Där blir det gruppfotografering med och utan produktionsteamet. Det dukas upp boxar med dricka i kolsyreis, Coca Cola och pilsner. Jag dricker säkert 10 Coca Cola trots magen!

Sedan satt vi i sanden och på stolar i flera timmar. Några badade, synkades (intervjuades) och tiden gick långsamt. Den mest givande diskussionen där i sanden var vem som var snyggast av tjejerna i produktionsteamet :) Vem jag röstade på? Glöm det ;)

Jag har synkats om målgången, bajsat i ett buskage och druckit mer Coca Cola. Nu måste vi lämna stranden som är privat. Vi ska lasta oss i bilar för att åka till hotellet. Det talas om fler synkar längs vägen.

Petra har hjälpt mig plocka stenar från Stilla havets strand till mina älskade småtjejer hemma, så nu har jag stenar från vulkanen och stranden.

Gud vad jag känner mig konstig. Borde jag inte vara gladare?

Jag skriver mer ikväll. Straxt här under kan du se på en karta vart jag är precis nu, på metern när detta skrivs. Mitt fotavtryck finns här i sanden om än så för en kort stund! Jocke was here!

[geo_mashup_map]

Relaterade länkar:

[tags]TV, SVT, Sveriges Television, Mot Alla Odds, Reality-TV, Realityserie, Funktionsnedsättning, Funktionshinder, Handikapp, Handikappade, Synskadade, Rörelsehindrade, Döv, Döva, Amputerad, Amputerade, Utmaning, Äventyr, Sydamerika, Nicaragua, Regnskog, Djungel, Stilla havet, Atlanten, Resa, Reseskildring, Reseskildringar, Reseberättelse, Reseberättelser[/tags]

En kommentar till “Nicaragua, dag 27, Stilla Havet”

  1. Härligt ser allt framför mig igen…. Tack för du skriver, och du beskriver allt så jätte bra. Ha en skön kväll….

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.